Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében!

 

Tisztelt Látogató!

 

Engedje meg, hogy nagy szeretettel üdvözöljem Önt Barbacs Község honlapján a település vezetése, képviselő-testülete és lakossága nevében egyaránt.
  
A technikai eszközök fejlődésével lehetőség nyílt, hogy településünk a világhálón keresztül mutassa be adottságait, értékeit, terveit, s lehetőségeit a nagyvilág számára, mindenki által elérhető módon. Az elmúlt évek során világossá vált, hogy napjaink az informatika és az információ elsődleges szerepének jegyében telnek.

Ezen mára mindenki előtt egyértelművé vált felismerés szellemében, a kormányzati információs program keretében valósulhatott meg településünk honlapja is, reményeim szerint minél több hasznos információval szolgálva életünkről, mindennapjainkról.
 
Igen nagy örömömre szolgálna, ha ezen oldalakon bemutatottak alapján minél több látogatót üdvözölhetnénk személyesen is egyre fejlődő, napról napra szebbé, komfortosabbá váló településünkön, Barbacson, őszintén kívánva, hogy érezzék jól magukat falunkban, környékén, rendezvényeinken, és minél többször látogassanak el hozzánk.

Go to top